Opplev

Smak på det nye Amsterdam

Kanalene har allerede rukket å bli 400 år og blitt behørig feiret. To av Europas største museer – det ærverdige Rijks og det moderne kunstmuseet Stedelijk – er igjen åpne etter å ha vært stengt i nesten 10 år, begge etter en formidabel forvandling. Utover Museumskvartalet og den sentrale Kanalringen skaper den futuristiske arkitekturen en fantastisk skyline fra sjøsiden på begge sider av IJ-elven. Og nevnte vi at her finner vi Europas mest spennende sammensmelting av design og dining? 

Les mer...

New York City … The Big Apple …

Det er mange “must” når man besøker “byen som aldri sover” og knapt nok blunker! Det er lurt å gjøre seg kjent med Manhattans lappeteppe av bydeler, og planlegge hvilken bit av “eplekaka” man prioriterer. Her får du en oversikt over aktuelle bydeler og adresser verdt å besøke på Manhattan.

Les mer...

Østens perle i Phuket

Thailand har lenge vært mange solhungrige skandinavers favoritt. Både på grunn av sitt stabile klima året rundt, den deilige maten og vennligheten. ”Smilets land!”.
Nå er det oss designfreakene som har god grunn til å smile: Vi har funnet Østens perle i Phuket!

Les mer...

Med fred i sinnet

Landskapet ved Little Karoo, i den sørvestlige delen av Cape i Sør-Afrika, er magisk. En palett med nyanser av rosa, grågrønt, mosegrønt med prikker av lysende oransje og limegrønt er malt over landskapet. Her ligger Sanbona Wildlife Reserve som er et fristed for ro og harmoni, et ‘relaxation retreat, med utsikt til de 3500 år gamle fjellformasjonene.

Les mer...

På hvalsafari i Walker Bay

Den røde sandsteinen gløder i morgensolen og bølgene slår dovent mot klippene nedenfor Birkenhead House. Spent gnir jeg søvnen ut av øynene, trekker gardinene til side og speider forventningsfullt utover bukten. Jeg er på hvalsafari i Sør-Afrika.

Les mer...

Siste artikler

Smak på det nye Amsterdam
Les mer...
Sjarmerende byhus i London
Les mer...
Huset hvor fem rom ble til ett
Les mer...
Månetoppen - en kjærlighetsaffære
Les mer...
Norm Arkitekter - Ny nordisk form
Les mer...
Inspirert av naturen
Les mer...
New York City … The Big Apple …
Les mer...
Nytt museumsfyrtårn – for kunst i Oslo
Les mer...
Tidløst og tøft
Les mer...
Behagelig fritid på blått hav
Les mer...