Tema Bad

Nytt bad i gammelt hus

Den gamle staselige villaen har fått nye eiere, og når baderommet nå måtte fornyes ønsket de at det skulle passe husets klassiske Jugendstil. Det var en inspirasjon for designer Siri Evju når hun skulle planlegge det store, herlige baderommet.

Les mer...

Nytt og moderne - men tradisjonelt

Den store gamle Frognerleiligheten har gjennomgått en fullstendig rehabilitering. Samarbeidet med arkitekten har gitt familien en mer åpen og moderne leilighet, men likevel har følelsen av det tradisjonelle blitt beholdt.  

Les mer...

Nordisk, naturlig stil

Naturens egne farger og materialer, enkle rene og former og store glassdører ut til naturen – det må bare bli en herlig ro og fred over et slikt baderom. 

Les mer...

Lite soverom ble stort bad..

Ønsker og behov endrer seg med tiden, og når huset først skulle pusses opp valgt familien å gjøre det gamle badet om til vaskerom og fikk et stort deilig bad ut av det ene, lille soverommet.

Les mer...

Ren luksus…

Det er stort, lyst og med alle smarte finesser man kan tenke seg!  Vann gjør undere med både kropp og sjel, og her kan familien virkelig nyte vannets vidunderlige virkning - slik humøret tilsier – og tiden tillater!

Les mer...

Siste artikler

Smak på det nye Amsterdam
Les mer...
Sjarmerende byhus i London
Les mer...
Huset hvor fem rom ble til ett
Les mer...
Månetoppen - en kjærlighetsaffære
Les mer...
Norm Arkitekter - Ny nordisk form
Les mer...
Inspirert av naturen
Les mer...
New York City … The Big Apple …
Les mer...
Nytt museumsfyrtårn – for kunst i Oslo
Les mer...
Tidløst og tøft
Les mer...
Behagelig fritid på blått hav
Les mer...