Skap

April 2013
InteriørMagasinet på Instagram

Instagram er en enkel, morsom og gratis måte dele dine fine bilder med smarttelefonen. Du laster ned applikasjonen rett fra Appstore, og lager deg en profil med et kort brukernavn og bilde, så er du i gang.

Se alle bildene

Det er sosialt og du møter andre med samme interesser og blir inspirert til morsomme aktiviteter. Du kan legge ut bilder, og det er enkelt å bruke. Husk at du ikke kan dele andre sine bilder uten tillatelse, slik som på Pinterest. Når du er i gang kan du kommentere på andres bilder, og få hyggelige tilbakemeldinger fra andre. Det ligner litt på Twitter, fordi du kan merke bildet med inntil 30 (#) hashtags, og får vist bildet ditt for et bredere publikum. For hver hashtag du legger inn, blir det søkbart i forskjellige gallerier sammen med andre bilder som ligner ( eks. #stue, #himmel, #oslo, #blomstereng, #sommer, #kaffeøyeblikk, #Interiørmagasinet etc.) Mange bruker engelske hashtags for å nå ut til hele verden.

Hvem vil du følge?
I starten følger du kanskje venner fra Facebook, og firma du liker. Du kan følge hvem du vil ved å søke de opp i menyen nederst på applikasjonen. Siden du kanskje har lyst til å vise bildene dine for andre, må du ha åpen profil og være varsom med de mest personlige bildene. Du kan snakke med personer ved å kommentere på deres bilde, eller nevne @navnet deres på et annet bilde. Da får de beskjed om det på sin profil, og kan svare deg. Hvem du ønsker å følge kommer an på dine interesser.

Nettvett
Spør alltid om lov til å poste bilder av personer som er gjenkjennelige, og hold familiealbumet for deg selv, for hele verden kan se bildene dine hvis profilen er åpen. Har du en lukket profil, vil bare de du har godkjent se bildene dine. Du kan søke opp bildegallerier på (#) hastags for å se på andre sine bilder med samme tema, eller bestemme deg for hvilke du vil bruke. Ikke legg ut for mange bilder eller «tag» for mange bilder om gangen. Kanskje to – tre er nok i begynnelsen. Det blir lett oppfattet som spam hvis den som følger deg eller de som følger en tag får 15 bilder fra samme avsender samtidig.

Interiør Magasinet er på Instagram og viser smakebiter av bladet før det kommer i salg, bilder vi blir inspirert av og har konkurranser med et tema som alle kan delta på. Vinnere blir publisert på InteriørMagasinets profil, og får mulighet til å bli vist for et større publikum. Bli kjent med Interiør Magasinet og andre på @interior_magasinet, ved å like og bli likt.
Bruk #interiørmagasinet for dine beste bilder.

galleri

Siste artikler

Smak på det nye Amsterdam
Les mer...
Sjarmerende byhus i London
Les mer...
Huset hvor fem rom ble til ett
Les mer...
Månetoppen - en kjærlighetsaffære
Les mer...
Norm Arkitekter - Ny nordisk form
Les mer...
Inspirert av naturen
Les mer...
New York City … The Big Apple …
Les mer...
Nytt museumsfyrtårn – for kunst i Oslo
Les mer...
Tidløst og tøft
Les mer...
Behagelig fritid på blått hav
Les mer...