Inne

May 2013
Vinterhjem

Hvem ønsker vel ikke å kunne krype i hi i sitt eget hjem på en kald vinterdag? Dette nederlandske familiehjemmet byr på inspirasjon til å skape det perfekte vinterhiet: Solid bygget med et rustikt interiør med pels, myke pledd og en stor peis. Definitivt et lunt vinterhjem.

Se alle bildene

Robert van der Linde er opptatt av stemninger. I sitt arbeid som stemningsskaper som han kaller seg, skaper han atmosfærer og stiler i interiøret som speiler de som bor der. Han tror at det er viktig at boligen uttrykker beboerens sjel. Derfor tilbringer han tid sammen med dem han jobber for, - for å finne ut hva som er viktig for dem.
Han henter mye av sin inspirasjon fra Ibiza hvor han har til brakt mye tid. Det startet for mange år siden da han var aktiv seiler. Han forteller at fra første gang han satte foten på øya etter en seilas, var han bergtatt: -For meg var dette det perfekte stedet for fred, harmoni og kjærlighet. Det var som om jeg hadde landet på riktig sted på jord.
Mange år etterpå møtte han kjærligheten på den samme øya, - Gabriele, mest kjent som Gaay. Begge har de lagt igjen en bit av sine hjerter der og i dag har de til og med et eget hjem på øya og driver flere utleiesteder. -Vi prøver å være så mye som mulig på Ibiza, både om sommeren – og om vinteren, forteller Robert.


Men hjemme i Nederland har de også et helt spesielt sted som de også kaller hjemme! Før han møtte Gaay, bodde Robert alltid i en del av Rotterdam og i 2007 begynte han å lete etter en tomt i området hvor han kunne bygge et nytt hus og samtidig bo i nærheten av sine to døtre Zarah og Mirthe. Letingen tok tid, men endelig kom han i snakk med rett person i naturreservatet Rottemeren i nærheten av Rotterdam. Han fortalte at han visste om noen som skulle legge ut en tomt med et lite, nytt feriehus til salgs. Robert nølte ikke og straks kontaktet eierne for å få i stand et møte. Og med en gang har kom inn i det lille huset, bare visste han det: -Dette er skatten jeg har lett etter…

Har du lyst til å se mer av det Robert og Gaay har skapt? Sjekk www.nowthemoodstore.nl

galleri galleri galleri galleri galleri galleri galleri

Siste artikler

Smak på det nye Amsterdam
Les mer...
Sjarmerende byhus i London
Les mer...
Huset hvor fem rom ble til ett
Les mer...
Månetoppen - en kjærlighetsaffære
Les mer...
Norm Arkitekter - Ny nordisk form
Les mer...
Inspirert av naturen
Les mer...
New York City … The Big Apple …
Les mer...
Nytt museumsfyrtårn – for kunst i Oslo
Les mer...
Tidløst og tøft
Les mer...
Behagelig fritid på blått hav
Les mer...