Inne

January 2015
Livskunstnernes lekre leilighet

Foto: Mona Gundersen

Styling: Wenche Holth

Innredning: Interiørarkitekt Suzanne Wad Petterson

Hun er interiørarkitekt, han er billedkunstner – det må jo bli vakkert da! Reiser og kunst, spennende mat og god vin står høyt på prioriteringslisten og er en inspirasjonskilde for de to kreative sjeler. At begge har et sterkt forhold til farge og form er tydelig, når vi nå får se hvordan de har innredet egen leilighet.

Se alle bildene

Et loft på Frogner i Oslo er forvandlet til en staselig, åpen og luftig bolig. Her er det bokstavelig talt høyt under taket. Det er til og med plass til en hems, som nå er en liten TV-stue!
Å ta vare på leilighetens sjel er alltid viktig, sier Wad Petterson. Enten hun innreder egen bolig eller for kundene sine, så er det sjelen og særpreget i huset, og det å skape en atmosfære som passer dem som skal bo her, som er det viktige. Da denne leiligheten skulle innredes, var det viktig å holde på luftigheten. Å skape de lyse, åpne romløsningene, og med glidende overganger. En spennende planløsning og bruken av gode og holdbare materialer. Kontraster gjør det spennende. De ønsket kontraster mellom det rå og det elegante. Som innreder og billedkunstner vet de begge hvor viktig det er med god belysning – og når man befinner seg på et loft, er det kanskje ekstra viktig at dette planlegges fra starten av. Så er det alle de små detaljene da, det er det som setter en ekstra spiss på det hele. Og her i huset er det mange av dem.

galleri galleri galleri galleri

Siste artikler

Smak på det nye Amsterdam
Les mer...
Sjarmerende byhus i London
Les mer...
Huset hvor fem rom ble til ett
Les mer...
Månetoppen - en kjærlighetsaffære
Les mer...
Norm Arkitekter - Ny nordisk form
Les mer...
Inspirert av naturen
Les mer...
New York City … The Big Apple …
Les mer...
Nytt museumsfyrtårn – for kunst i Oslo
Les mer...
Tidløst og tøft
Les mer...
Behagelig fritid på blått hav
Les mer...