Her

March 2010
Lunt og lekkert på kontoret

Tekst: Kari Osvold Foto: Anne Manglerud

Innredning: Anemone Wille Våge Interiør

De fleste av oss tilbringer mer tid på jobb enn vi gjør hjemme. Så hvorfor er det ikke flere som satser på et hyggelig og inspirerende miljø på kontoret? Kanskje dette kan gi litt inspirasjon? “Her er det bare kjempehyggelig å være! Det er både elegant, lunt og hjemmekoselig,” sier en av de ansatte i Pangea.

Se alle bildene

Kontoret ligger i hovedstadens aller nyeste bydel, Tjuvholmen. Her er det fortsatt full byggevirksomhet, men vi kan ane hvordan det blir – om bare noen få år! De mange ulike, moderne byggene danner spennende gateløp som ofte ender med utsyn til sjøen.

Pangea Property Partners er et rådgivningsfirma innen eiendoms- og kapitalmarkedet, og det nordiske avdelingskontoret har slått seg ned her i forlengelsen av Aker Brygge. Lokalene ligger i 8. etasje, og med masse lys og flott utsikt er det et ypperlig utgangspunkt for å skape et hyggelig arbeidsmiljø. Her finnes det også en takterrasse og et trimrom med utsikt til Oslofjorden!

Det er rikelig med plass – hele 1300 kvm er det for de 20 medarbeiderne å boltre seg på. Det skal saktens være plass til flere om det blir aktuelt.

Pangea fikk lokalene før de var innredet, så de har selv kunnet bestemme romplanen. Lederen av firmaet har sammen med Anemone Wille Våge Interiør laget planløsningen i det flunkende nye bygget. Så her har de fått det helt som de ønsket. Oppdraget Wille Våge fikk gikk ut på å skape hyggelige, romslige arbeidsplasser, og gode møterom. Det skulle være åpent, men likevel lydtett og skjermet der man trengte det. Med en oppdragsgiver som selv er opptatt av interiør og et trivelig miljø, ble dette selvsagt et nært og godt samarbeid også om farger og materialvalg.

galleri galleri galleri galleri galleri

Siste artikler

Smak på det nye Amsterdam
Les mer...
Sjarmerende byhus i London
Les mer...
Huset hvor fem rom ble til ett
Les mer...
Månetoppen - en kjærlighetsaffære
Les mer...
Norm Arkitekter - Ny nordisk form
Les mer...
Inspirert av naturen
Les mer...
New York City … The Big Apple …
Les mer...
Nytt museumsfyrtårn – for kunst i Oslo
Les mer...
Tidløst og tøft
Les mer...
Behagelig fritid på blått hav
Les mer...