Inne

January 2010
En privat resort

Tekst: Jack Truelove Foto: Jacob Termansen

Et tilfeldig møte mellom den danske finansmannen Mads Ulrich og den britiske hotelleieren og designeren Anouschka Hempel ledet til en fem år lang reise på leting etter det perfekte. Resultatet er fantastisk. En minimalistisk resortlignende leilighet i hjertet av København.

Se alle bildene

Eieren av denne fantastiske leiligheten reiser rundt i hele verden i businessøyemed og har et hjem i Los Angeles og i København. Overalt ellers bor han på hotell og opp gjennom årene har han utviklet sterke egne meninger for hva som fungerer, og hva som ikke fungerer for å skape den perfekte hotellopplevelsen. Når han er i London, er Mads alltid fast gjest og en stor fan av Anoushka Hempels to prisbelønte designhotell: Blakes og The Hempel.

Det har alltid vært Blakes som har vært Mads' sin favoritt, men noen ganger velger han den enkle renheten som er varemerket til Hempel, fremfor den overveldende detaljrikdommen. Og det var på Blakes at Mads helt tilfeldig en kveld møtte kvinnen bak favoritthotellene sine i baren. Dette ledet til vennskap, og senere da Mads kjøpte to leiligheter i den gamle delen av København med det for øye å slå dem sammen, var det naturlig å spørre Anouschka om råd i den videre utviklingen av prosjektet. Hun tilbød seg å ta planleggingen av konstruksjonen og innredningen sammen med teamet sitt. Dette var en kjempemulighet for Mads, da Hempel sjelden tar private oppdrag, og han slo selvfølgelig til umiddelbart.

galleri galleri galleri galleri galleri galleri

Siste artikler

Smak på det nye Amsterdam
Les mer...
Sjarmerende byhus i London
Les mer...
Huset hvor fem rom ble til ett
Les mer...
Månetoppen - en kjærlighetsaffære
Les mer...
Norm Arkitekter - Ny nordisk form
Les mer...
Inspirert av naturen
Les mer...
New York City … The Big Apple …
Les mer...
Nytt museumsfyrtårn – for kunst i Oslo
Les mer...
Tidløst og tøft
Les mer...
Behagelig fritid på blått hav
Les mer...