Nyt

September 2010
Red Hot Chocolate

Tekst og foto: Elisabeth Berkau/House of Pictures

Da mayaene serverte varm sjokolade til det spanske herrefolket på 1500-tallet, hadde de i litt chili i håp om at de uvelkomne gjestene skulle mislike det. Men der tok de feil! Spanjolene syntes smaken var helt unik – og det er akkurat hva den er. 

Se alle bildene

De siste årenes oppblomstring av chocolatiers rundt om i verden har fått oss til å gjenoppdage søt sjokolade med en sart, men sterk accent. Ingredienser som chili, kayenne eller ingefær krydrer sjokoladen og intensiverer smaken – særlig mørk sjokolade.

Nå når vinteren er rett rundt hjørnet med regn, snø og kjølige dager, er disse hete sjokoladene en etterlengtet luksus og en sann nytelse. Bruk de lange kveldene til å prøve ut oppskriftene på Red Hot Chocolate!

galleri galleri galleri galleri

Siste artikler

Smak på det nye Amsterdam
Les mer...
Sjarmerende byhus i London
Les mer...
Huset hvor fem rom ble til ett
Les mer...
Månetoppen - en kjærlighetsaffære
Les mer...
Norm Arkitekter - Ny nordisk form
Les mer...
Inspirert av naturen
Les mer...
New York City … The Big Apple …
Les mer...
Nytt museumsfyrtårn – for kunst i Oslo
Les mer...
Tidløst og tøft
Les mer...
Behagelig fritid på blått hav
Les mer...