Inne

March 2010
The White House - I en tidligere garasje

Tekst og foto: Jeltje Janmaat/ House of Pictures

Det var kjærlighet med første blikk da Caroline og samboeren Werner for tre år siden kom over huset som er blitt hjemmet deres. Bygningen som tidligere hadde vært en garasje, lå midt hjertet av gamlebyen i Amsterdam. Her lever de godt i annen etasje med hems og en stor takterrasse i tredje etasje.

Se alle bildene

De tidligere beboerne hadde bygget en kasse i midten av etasjen. Inne i kassen gjemmer det seg et soverom og et bad. Kassen har en dobbelfunksjon med soverom og bad inni, og som bakvegg for kjøkkenet som er bygget utenpå. – Vi beholdt det slik og malte det grått for å understreke boksen på en subtil måte. Gulvet, trepanelet og veggene ble malt hvite, og sammen med det grå gir dette rommet en rolig, dempet atmosfære. Fargene i huset består gjennomgående av mye hvitt og grått, noe som skaper en rolig, harmonisk atmosfære.

Klikk på bildene for tekst.

galleri galleri galleri galleri

Siste artikler

Bronsemystikk
Les mer...
Lun julestemning på fjellet
Les mer...
Herlig Hallingstue med nybygg - på fjellet
Les mer...
Jul hos Tine K.
Les mer...
Spiselige gaver
Les mer...
Stemningsfullt julehjem
Les mer...
HÖST – i grønne omgivelser
Les mer...
Safari-piknik i Østmarka
Les mer...
Ren ramme
Les mer...
Arkitektkult
Les mer...