Inne

April 2014
Jul hos Tine K.

Tekst: Mathilde Rude Foto: Birgitta Drejer/ Sisters Agency

Naturlig pynt med elementer fra naturen, fyr på peisen og pynt av eget design kjennetegner julen hos Tine Kjeldsen, som har interiørfirmaet Tine K Home sammen med sin mann Jacob Fossum. Her skal juledekorasjonene gli inn i husets interiør, slik at hjemmet er gjenkjennelig selv om det er jul. 

Se alle bildene

Mange levende lys, lerkegrener, kongler og mose. I julen gjør naturen sitt inntog i Tine Kjeldsens hjem, som hun deler med sin mann og partner Jacob Fossum og deres tre barn, Klara, Tilde og Konrad. Sammen eier paret interiørfirmaet Tine K Home, hvor det meste av design oppstår ut fra Tines egne behov i hjemmet. Stilen er enkel og ren og julepynten må ikke stikke i øynene.

- Et fullstendig forvandlet hjem med nisser og røde farger fordi det er jul, synes jeg ikke er hyggelig. I julen skal det være julete, men vi skal også kunne holde ut å se på pynten i hele desember. Derfor er julepynt hos oss naturen og dens farger flettet inn i vårt eget interiør med litt grener i vaser og naturlig dekorasjon. Det skal være harmonisk med små samlinger, uten at tingene skriker til hverandre. Som noe ekstra bruker jeg litt diskret glitter og flerfargede glass til lys. De eneste ordentlige juledekorasjonene vi har, er krybbespill og snølandskap laget av barna. Å plante små minner rundt omkring i huset i julen, synes jeg til gjengjeld er hyggelig. Hvert år gleder jeg meg over å se de tingene barna har laget i første klasse og oppover.

galleri galleri galleri galleri galleri

Siste artikler

Bronsemystikk
Les mer...
Lun julestemning på fjellet
Les mer...
Herlig Hallingstue med nybygg - på fjellet
Les mer...
Jul hos Tine K.
Les mer...
Spiselige gaver
Les mer...
Stemningsfullt julehjem
Les mer...
HÖST – i grønne omgivelser
Les mer...
Safari-piknik i Østmarka
Les mer...
Ren ramme
Les mer...
Arkitektkult
Les mer...